Cool Stuff

Courteney Cox nu-și aduce aminte mare lucru din filmările pentru serialul „Friends”

Courteney Cox este cunoscută la nivel mondial pentru rolul Monicăi din serialul „Friends”, însă actrița nu-și aduce aminte de acele vremuri.

Deși a filmat 10 sezoane la show-ul iubit de o lume întreagă, actrița a ținut să precizeze că nu are foarte multe amintiri din acele timpuri.

Într-un interviu acordat celor de la „Sunday Today”, ea a mărturisit că lipsa amintirilor i-a creat un dezavantaj în cadrul reuniunii de anul trecut organizate de HBO Max.


„Trebuia să revăd toate cele 10 sezoane, deoarece când am făcut reuniunea și am primit întrebări, eram, gen - nu-mi amintesc să fi fost aici. Nu-mi amintesc filmările de la atât de multe episoade”, a spus Cox. Mai mult, adaugă Courteney, ea prinde episoade la TV, dar nu-și aduce aminte nimic despre ele. „Dar sunt foarte amuzante.”

Actrița a declarat că întotdeauna a avut probleme cu memoria. „Nu-mi aduc aminte nicio traumă din copilărie. Am trei amintiri. Nu știu, nu știu de ce.”


Cox a mai spus că replicile sale din „Friends” i-au dispărut din memorie, dar cu toate astea înțelege de ce show-ul este atât de popular, deși a fost lansat în 2004. „Nu contează ce generație îl urmărește, el rezistă. Cred că este o comedie relevantă.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.