Cool Stuff

Elon Musk și Grimes au devenit părinți pentru a doua oară - vezi cum și-au numit fiica

Cel mai bogat om de pe planetă a devenit tată pentru a 8-a oară.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, Grimes a dezvăluit că ea și Elon Musk au devenit părinți pentru a doua oară. De această dată ei ar fi apelat la o mamă surogat, iar fiica lor s-ar fi născut în luna decembrie a lui 2021, dar totul a fost ținut secret până acum. 

Cei doi mai au împreună un băiat de aproape 2 ani, care a fost botezat X Æ A-12

Pentru fiica lor, cei doi au ales numele Exa Dark Sideræl, dar Grimes o alintă Y.

Semnificația întregului nume este următoarea: Exa se referă la un termen din programare: exaFLOPS, în timp ce „Dark” („întuneric”) reprezintă „necunoscutul”.

„Oamenii se tem de întuneric, dar întunericul este doar absența fotonilor. Materia întunecată este misterul frumos al universului nostru”, a declarat Grimes pentru Vanity Fair.

Sideræl este o transcriere mai „elfică” a lui sideral, pe care ea l-a definit ca „timpul adevărat al universului, timpul stelelor, timpul spațiului profund, nu este timpul nostru relativ pământesc”. De asemenea, Sideræl este și o trimitere la personajul favorit al lui Grimes din „Stăpânul Inelelor”: Galadriel.

Elon Musk și Grimes au o relație foarte fluidă. Cei doi s-au despărțit în septembrie 2021, după trei ani de relație. Luna trecută, se zvonea că Musk ar fi intrat deja într-o nouă relație cu o actriță australiană. Dar la începutul lunii martie, Grimes a anunțat că s-ar fi împăcat cu Elon Musk. Însă, după apariția interviului din Vanity Fair, artista a revenit și a anunțat că cei doi s-au despărțit din nou. 

Elon Musk a fost căsătorit de 3 ori, de două ori cu actrița Talulah Riley, iar cu prima soție, Justine Musk, are cinci băieți. El și-a pierdut primul copil, Nevada, în 2002, când acest avea doar 10 săptămâni.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.