Cool Stuff

Cine este Natasha Bassett, noua iubită a lui Elon Musk

Musk este cea mai bogată persoană de pe planetă.

Elon Musk a depășit despărțirea de Grimes, care i-a oferit în urmă cu doi ani un băiețel pe care l-au botezat X Æ A-12.

Acum, cel mai bogat om de pe Pământ (cu o avere de 300 de miliarde de dolari) are o nouă iubită, care are jumătate din vârsta sa. Este vorba de actrița australiană Natasha Bassett, 24 de ani

Cei doi au fost surprinși coborând împreună din avionul lui Musk, pe aeroportul din Los Angeles. De asemenea, surse apropiate de Musk susțin că cei doi se întâlnesc de câteva luni și sunt deja într-o relație stabilă.


Bassett este actriță, scenaristă și regizoare. A devenit cunoscută mai ales datorită rolului din filmul despre viața lui Britney Spears, în care a interpretat-o pe artistă: „Britney Ever After” (2017).  

Ea a mai avut roluri în filmele „Dungoona” (2009), „The Last Goodbye” (2013) și „Mental” (2012), alături de actorii Toni Collette și Liev Schreiber , dar și în mai multe seriale  australiene „Rake” (2010), „Wild Boys” (2011), „Cops L.A.C.” (2010). Alte roluri importante au mai fost și cel „Katie Says Goodbye” (2016) sau cel din „Hail, Caesar!” (2016), unde a interpretat-o pe starleta Gloria DeLamour și a jucat alături de George Clooney, Scarlett Johansson și Channing Tatum.

De asemenea, ea va avea un rol important în viitorul film despre viața lui Elvis, în care o va interpreta pe iubita acestuia, Dixie Locke.

Elon Musk a fost căsătorit de 3 ori, de două ori cu actrița Talulah Riley, iar cu prima soție, Justine Musk, are cinci băieți. 

În afară de relația de 3 ani cu artista Grimes, Musk a mai fost înainte într-o relație cu actrița Amber Heard.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.