Kiss Music News

Dua Lipa și Megan Thee Stallion, videoclip plin de imagini provocatoare, „Sweetest Pie”

Ține un ochi și pe ce se întâmplă în fundal.

Megan Thee Stallion și Dua Lipa au lansat clipul pentru piesa „Sweetest Pie”, care este plin de imagini provocatoare și de ținute sexy purtate de ambele artiste. Conceptul îi aparține chiar lui Megan Thee Stallion.  

Dacă mai ții minte „WAP”, colaborarea lui Megan Thee Stallion cu Cardi B, care a născut multe controverse, pentru că ar fi fost o piesă mult prea explicită, cu un videoclip pe măsură, și „Sweetest Pie” face parte din același univers. În mod evident, titlul piesei este o metaforă... te-ai prins pentru ce anume. 

În același „Sweetest Pie” este și prima piesă de pe viitorul album al lui Megan Thee Stallion, iar cele două artiste vor mai apărea împreună și într-un episod din podcastul „At Your Service”, unde vor diseca noua colaborare și vor vorbi despre activism și despre cum piesa lor este îndreptată împotriva misoginismului. 

Dua Lipa va apărea și în următorul film al lui Matthew Vaughn, „Argylle”, alături de Henry Cavill. Acesta va avea premiera pe Apple+, anul viitor, iar în el vor mai juca Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, dar și Ariana DeBose, John Cena și Samuel L. Jackson.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.