Cool Stuff

Kanye West va face parte din noul show „Kardashian’s”, iar Kim declară că încă îl iubește

Kim Kardashian declară că încă „îl iubește și îl respectă” pe Kanye și povestește cum rapper-ul va face parte din noul show „Kardashian’s” care va fi difuzat pe Hulu.

În ultimele luni, cei doi au trecut prin foarte multe momente dificile, asta după ce rapper-ul a încercat în repetate rânduri să o recucerească, iar apoi l-a criticat public pe iubitul ei, Pete Davidson.

Ei bine, într-un interviu recent acordat celor de la Variety, bruneta a fost împăciuitoare și blândă cu privire la declarațiile vizavi de Ye. 


„Nu este ușor să fii persoană publică și să ai certuri publice, dar cred că ne putem rezolva problemele în mod privat. Cred în susținerea publică și critica privată. Nu cred că aș putea vreodată să-l critic pe tatăl copiilor mei în cadrul show-ului meu TV. Nu așa sunt construită și nu cred că o treabă de genul ăsta m-ar face vreodată să mă simt bine. Am mereu grijă cu ceea ce copiii ar putea vedea. Este important ca oamenii să vadă că lucrurile nu sunt perfecte tot timpul, dar ele se pot îmbunătăți”, a spus ea.


Deși Kanye a inițiat un întreg „război mediatic” împotriva ei, Kim susține că încă „se iubesc și se respectă.” „Și deși există momente în care lucrurile nu par așa, există foarte multe momente în care lucrurile sunt foarte pozitive. ”

Kardashian a mai dezvăluit că Ye a filmat pentru noul show (care va avea premiera pe 14 aprilie), înainte ca lucrurile să „devină urâte online” și a mărturisit că se gândește ca Pete să facă și el parte din serie, deși nu a filmat nimic cu el până acum. „Nu mă opun acestui lucru. Nu asta face el. Însă, dacă ar fi un event și el ar fi acolo, nu ar spune cameramanilor să plece. Cred că voi filma ceva foarte mișto, însă nu pentru acest sezon”, adaugă ea.

Cu toate astea, fanii își vor putea face o idee despre cum a început iubirea lor, deoarece Kim a spus că producția a urmărit „cum s-au cunoscut, cât și cine a contactat pe cine, cum s-a întâmplat, cât și toate detaliile pe care toată lumea vrea să le afle.” „În mod cert sunt deschisă dialogului și în mod cert voi explica totul”, a încheiat Kim.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.