Kiss Music News

Kanye West nu o lasă pe Kim Kardashian în pace. Rapper-ul a folosit vocea și cuvintele ei într-o nouă piesă

Saga Kanye West și Kim Kardashian continuă.

Rapper-ul în vârstă de 44 de ani a organizat recent un show de promovare al albumului Donda 2. Concertul a avut loc în Miami, unde Ye a urcat pe scenă alături de nume sonore din industrie precum The Game, Migos, Jack Harlow, Da Baby, Alicia Keys și Playboi Carti.

Nu a lipsit nici Marilyn Manson, deși artistul este acuzat de mai multe femei pentru că le-a abuzat, manipulat și hărțuit de-a lungul anilor. 

Nici Kim Kardashian nu a lipsit de la spectacol, însă nu a fost în public, ci vocea ei a apărut într-una dintre piesele noi ale muzicianului.

Nu știm dacă și-a dat sau nu acordul pentru asta, dar cert este că la începutul melodiei „Sci-Fi”, o putem auzim pe brunetă cum zice: „I married the best rapper of all time. Not only that, he is the richest Black man in America. A talented, legit genius who gave me four incredible kids” (M-am căsătorit cu cel mai bun rapper al tuturor timpurilor. Nu doar asta, ci este cel mai bogat bărbat de culoare din America. Un geniu adevărat, talentat, care mi-am oferit patru copii incredibili, n.r.).

Cuvintele fac parte din monologul ținut de Kim în timp ce a moderat emisiunea Saturday Night Live.


Stadionul care a găzduit evenimentul a fost în beznă totală pe timpul show-ului, iar singura lumină a fost dată de o casă în flăcări, poziționată în mijlocul scenei, înconjurată de apă - element care a simbolizat casa din copilăria lui West, din Chicago. Printre cei prezenți în public s-au numărat și personalități precum - Elon Musk, French Montana și Rick Ross.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.