Kiss Music News

Madonna arată cu 20 de ani mai tânără în videoclipul remix-ului „Frozen”, piesă care a devenit virală pe TikTok

La 63 de ani, Madonna continuă să-și ascundă vârsta cu brio, deși fanii se declară nemulțumiți de acest lucru.

Madonna are talentul de a se reinventa și același lucru l-a făcut și în prezent, când a lansat videoclipul remix-ului „Frozen”, realizat de Sickick, alături de Fireboy DML. 


Modul în care producătorul (Sickick) a reușit să schimbe hit-ul clasic din 2018 a devenit viral pe TikTok la final de martie, anul trecut. Regina Pop a profitat imediat de oportunitate și a lansat piesa în decembrie, iar acum melodia are peste 49 de milioane de stream-uri. 


În prezent, artistul nigerian Fireboy DML s-a implicat pentru un nou remix, iar Madonna a hotărât să apară alături de el într-un video. Deși timbrul vocal al Madonnei este cu adevărat special, melodia este „condusă” de Fireboy și capătă o direcție soul, așa cum nu ne-am fi așteptat să auzim. 


„Baby, I’ve been there for so long, now you say you don’t want this no more/Don’t make me waste my time, I’ve been waiting all my life”, cântă nigerianul, înainte ca artista să poată fi auzită pe outro.

Criticii susțin că întreaga colaborare este win-win pentru toți cei implicați. Madonna ajunge astfel la un public mai tânăr, iar Sickick și Fireboy DML mai fac un pas determinat către mainstream.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.