Kiss Music News

Madonna arată cu 20 de ani mai tânără în videoclipul remix-ului „Frozen”, piesă care a devenit virală pe TikTok

La 63 de ani, Madonna continuă să-și ascundă vârsta cu brio, deși fanii se declară nemulțumiți de acest lucru.

Madonna are talentul de a se reinventa și același lucru l-a făcut și în prezent, când a lansat videoclipul remix-ului „Frozen”, realizat de Sickick, alături de Fireboy DML. 


Modul în care producătorul (Sickick) a reușit să schimbe hit-ul clasic din 2018 a devenit viral pe TikTok la final de martie, anul trecut. Regina Pop a profitat imediat de oportunitate și a lansat piesa în decembrie, iar acum melodia are peste 49 de milioane de stream-uri. 


În prezent, artistul nigerian Fireboy DML s-a implicat pentru un nou remix, iar Madonna a hotărât să apară alături de el într-un video. Deși timbrul vocal al Madonnei este cu adevărat special, melodia este „condusă” de Fireboy și capătă o direcție soul, așa cum nu ne-am fi așteptat să auzim. 


„Baby, I’ve been there for so long, now you say you don’t want this no more/Don’t make me waste my time, I’ve been waiting all my life”, cântă nigerianul, înainte ca artista să poată fi auzită pe outro.

Criticii susțin că întreaga colaborare este win-win pentru toți cei implicați. Madonna ajunge astfel la un public mai tânăr, iar Sickick și Fireboy DML mai fac un pas determinat către mainstream.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.