Cool Stuff

Barack Obama a făcut COVID: „Sunt recunoscător că sunt vaccinat și că am făcut și doza booster”

Chiar dacă restricțiile s-au ridicat peste tot în lume, pandemia nu a trecut.

Fostul președinte al Americii a anunțat că a făcut COVID. Este încă un reminder că, deși restricțiile au fost ridicate cam peste tot, e bine să rămânem precauți și să continuăm să purtăm mască în locurile aglomerate.

Barack Obama a anunțat pe Twitter că primul indiciu că este posibil să fie infectat a fost faptul că timp de câteva zile a avut o durere în gât. De asemenea, el a mai anunțat că Michelle Obama s-a testat și că a descoperit că nu este infectată.

În plus, el s-a arătat recunoscător că a avut ocazia să se vaccineze din timp și să facă și doza 3, lansând astfel îndemnul ca cei care nu s-au vaccinat până acum, să o facă. 

Tocmai ce am ieșit pozitiv la testul COVID. Am o durere în gât de câteva zile, dar în rest sunt bine. Eu și Michelle suntem recunoscători că suntem vaccinați și că am făcut și doza booster, testul ei a ieșit negativ. Un mic reminder să vă vaccinați, dacă nu ați făcut-o, chiar dacă numărul de cazuri este într-o constantă scădere”, a scris Obama pe Twitter.


În Statele Unite 75.2% din adulți sunt vaccinați și 47.7% și-au făcut și cea de-a treia doză.

În luna februarie măsurile de restricție, precum purtatul măștii în spațiile închise, au fost ridicate. Cu toate acestea, recomandarea specialiștilor este că aceasta ar trebui purtată în continuare în locurile aglomerate și în incinte. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.