Kiss Music News

Pete Davidson și Kanye West s-au certat prin mesaje care au ajuns online: „Sunt în pat cu soția ta”

Saga Kim Kardashian, Pete Davidson și Kanye West continuă. Te-ai plictisit cumva de ea?

În sfera mondenă, departe de lucrurile cu adevărat importante care se întâmplă la nivel global, scandalul dintre Pete Davidson și Kanye West cu privire la iubirea lor, Kim Kardashian, continuă. Problema dintre rapper și comedian a atins un nou nivel, asta după ce ultimul a făcut publice un schimb de mesaje dintre ei. 

„Yo, aici e Skete. Poți să-ți iei o secundă și să te calmezi? Este 8 dimineața și lucrurile nu trebuie să stea așa”, i-a scris Pete lui Ye, așa cum putem să vedem într-o serie de screenshot-uri (care au fost șterse între timp) făcute publice de scenaristul de la „Saturday Night Live”, Dave Sirus, bun prieten cu actorul.


Davidson nu folosește social media, iar Sirus a publicat în numele lui.

„Kim este cea mai bună mamă pe care am cunoscut-o vreodată. Tot ceea ce face pentru copii este fantastic și tu ești incredibil de norocos pentru că este mama copiilor tăi, așa că am hotărât să nu te mai las să te porți așa cu noi și nu o să mai tac. Maturizează-te naibii odată”, i-a scris Pete.

El și Kim au o relație din octombrie, dar bruneta este în plin proces de divorț de rapper din februarie 2021 (deși a fost declarată legal „single”). 

Potrivit mesajelor, Ye a răspuns: „Oh, acum ești profan cu mine. Unde ești acum?” Pete a răspuns rapid cu un selfie: „În pat cu soția ta.” Kanye a revenit: „Sunt în LA pe timp de zi, dacă vrei să te oprești să fii o curvă mică a internetului și să vorbim.”

Pete a continuat să-i spună că are nevoie de ajutor și că la rândul lui se luptă cu problemele de sănătate mintală, motiv pentru care știe prin ce trece și cât de bine îi poate face să vorbească cu cineva specializat. Cu toate astea, West pare de neoprit.

Kim a vorbit recent despre fostul ei soț și a declarat „că-l iubește și-l respectă”, dar a postat și primele imagini cu Pete, pe contul ei de Instagram.


Dinainte ca ea să-și dorească divorțul, Kanye a făcut publice detalii despre viața lor privată, iar apoi a hărțuit-o online, dar a publicat și mesaje private cu ea în social media, în încercarea de a o recuceri. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.