Cool Stuff

Ce face în prezent Ana Maria Mărgean, tânăra care în 2021 a câștigat „Românii au talent”

Ana Maria Mărgean a vrăjit o lume întreagă datorită numerelor sale cu păpuși din cadrul competiției „Românii au talent”, motiv pentru care a plecat acasă și cu marele premiu.

În prezent, la doar 12 ani, puștoaica are rolul principal în cadrul unui spectacol de teatru pentru copii (dar și pentru întreaga familie), „Hai Hui printre stele.”

Ana a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică, are peste 100 de trofee, diplome și medalii câștigate. Talentul ei fantastic este în ventrilocie, pe care l-a perfecționat după ce a căutat pe YouTube diverse interpretări ale artiștilor deja consacrați


„Iubesc lucrul în echipă, iar faptul că m-am alăturat Trupei de Teatru Ludicus la începutul acestui an este o mare bucurie, pentru că pot lucra cu actori profesioniști. Experiența vastă a tuturor membrilor echipei mă ajută să-mi îmbunătățesc și eu abilitățile și să devin, într-o zi, un artist complet. Îmi doresc să pot bucura sufletele oamenilor cu muzică bună și acte artistice memorabile”, a povestit ea.


Show-ul de teatru, regizat de Laurențiu Tudor, vorbește despre empatie, onestitate, familie, asumare și vise. Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă.

Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie - cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală. Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cari Tibor. Coregrafia, semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor - aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică.


Spectacolul va avea premiera pe 20 martie de la ora 18.00 la Centrul Cultural Mioveni, iar dacă vrei să-i faci o bucurie copilului tău, puteți merge împreună să-l vedeți. Ce zici?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.