Cool Stuff

Bella Hadid dezvăluie pentru prima oară faptul că regretă operația estetică la nas

Bella Hadid vorbește pentru prima oară despre operațiile sale estice, regretele pe care le are, dar și lupta pe care o duce cu depresia și acceptarea de sine.

Într-un interviu acordat celor de la Vogue (unde apare pe coperta publicației), modelul mărturisește faptul că regretă operația estetică de la nas, pe care a făcut-o când avea 14 ani. „Mi-aș fi dorit să-mi fi păstrat nasul moștenitorilor mei. Cred că aș fi ajuns să-mi placă foarte mult”, a spus ea.


În ceea ce privește zvonurile cu privire la restul de operații estetice pe care le are, de la ochi la mandibulă, tânăra de 25 de ani precizează că nu sunt adevărate. 

„Oamenii cred că mi-am schimbat complet fața, iar asta din cauza unei imagini cu mine din adolescență, când arătam puffy. Cred că nici tu nu arăți așa cum arătai la 13 ani, nu? Nu am folosit niciodată fillere. Hai să încetăm cu zvonurile astea. Nu am nicio problemă cu asta, dar nu e pentru mine. [...]

Am avut mereu acest sindrom al impostorului, unde oamenii m-au făcut să mă simt ca și cum nu merit nimic. Oamenii au mereu ceva de spus, dar ceea ce vreau să transmit este că nu am fost înțeleasă în industrie și de cei din jurul meu”, a continuat Bella.

Toate aceste opinii au afectat-o personal, începând cu ianuarie 2021. „Răspunsul meu imediat la această traumă este de a le face pe plac. Îmi face rău să știu că cineva nu este mulțumit de mine, așa că fac absolut tot ceea ce pot să fie bine, însă atunci când ajung acasă realizez că nu mai am energie pentru mine. Devin maniacă. Mi-am decolorat părul și am arătat ca o păpușă troll. Apoi l-am vopsit și arăta ca răsăritul. Ăsta ar fi trebuit să fie primul semn.”


După săptămâni întregi în care s-a simțit în pragul sinuciderii, Hadid a petrecut două săptămâni și jumătate într-un centru de recuperare din Tennessee. Tratamentele de acolo au ajutat-o să se simtă mai bine. „Foarte multă vreme nu am știut de ce plâng. M-am simțit mereu atât de norocoasă, dar asta mă făcea să mă simt și mai rău.

Oamenii din online îmi spuneau că duc această viață minunată. Cum pot să mă plâng? Am simțit că nu am dreptul să mă plâng, ceea ce înseamnă că nu am avut timpul să caut ajutor, lucru care a fost prima mea problemă.”


În septembrie 2021, în timpul unui burnout suferit în cadrul New York Fashion Week, ea și-a anulat toate planurile și s-a dus la mama ei în Pennsylvania, pentru a se reconecta cu ea. „Când ești forțat să fii perfect zilnic, în fiecare poză, te uiți la time și simți nevoia să vezi perfecțiunea mereu, și nu este posibil. M-a ajutat mult acea lună off.


Acum, tot ceea ce fac în viața personală este de a avea grijă de sănătatea mea mintală. Fashion-ul te poate realiza sau te poate distruge. Iar dacă te realizează, atunci trebuie să faci un efort conștient zilnic pentru a nu te distruge. Există mereu puțin doliu în iubire.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.