Kiss Time Out

Barack Obama este naratorul și vocea unui nou documentar Netflix despre natură și animale

Barack Obama este noul David Attenborough?

Fostul președinte Barack Obama revine în atenția noastră într-un rol surprinzător - el va fi gazda, cât și naratorul, unui nou documentar Netflix, „Our Great National Park”, o serie în cinci părți despre viața sălbatică din jurul lumii.

Show-ul a fost anunțat în februarie și face parte dintr-o serie de programe pe care Barack și Michelle le produc pentru serviciul de streaming, cu ajutorul companiei lor, Higher Ground Productions.

„Un pește care poate să vorbească. Hipopotami care vor să prindă valurile. Specii pe care nu le mai găsești niciunde pe lume. Când umanitatea a început să protejeze aceste locuri sălbatice, nu a realizat cât de importante aveau să devină: sunt Raiul pentru speciile pe cale de dispariție și un nucleu de informații pentru cercetarea științifică”, spune Obama în trailer.

Show-ul include filmări din parcuri din Monterey Bay, California, Tsavo National Park din Kenya și Gunung Leuser National Park din pădurile tropicale din Indonezia.


Familia Obama a creat un contract cu Netflix în 2018, cu scopul de a crea „content divers, cu posibilitatea unor serii scriptate, serii nescriptate, serii documentare, cât și filme.”

În afară de seria despre parcurile naționale, compania celor doi a mai adus pe Netflix - show-urile pentru copii „Ada Twist, Scientist” și „Waffles + Mochi”, documentarul câștigător de Oscar, „American Factory”, filmul „ Crip Camp: A Disability Revolution”, cât și povestea bazată pe autobiografia lui Michelle, „Becoming.”

„Our Great National Parks” va avea premiera pe 13 aprilie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.