Kiss Time Out

Hoyeon, celebra actriță din „Squid Game” va participa într-un nou serial, alături de Cate Blanchett: despre ce e vorba

Hoyeon, celebra actriță din „Squid Game”, își face debutul în scena serialelor americane.

Ea va participa într-o nouă serie Apple TV+, un thriller intitulat „Disclaimer”, alături de actorii Cate Blanchett și Kevin Kline. Serialul este bazat pe romanul lui Renee Knight cu același nume, și va fi regizat și scris de Alfonso Cuarón.

Blanchett o va interpreta pe Catherine Ravenscroft, o jurnalistă de televiziune respectată și plină de succes, a cărei muncă a fost fondată pe faptul că a dezvăluit tranzacțiile tacite ale unor instituții de încredere.


În clipa în care un roman interesant, scris de un văduv, apare la ea pe noptieră, femeia descoperă îngrozită că ea este personajul cheie din poveste; o poveste pe care a sperat că „a îngropat-o” în trecut.

O poveste care-i dezvăluie cel mai întunecat secret, un secret despre care credea că este doar al ei - se arată scris în comunicatul oficial, așa cum notează cei de la Deadline.

Hoyeon o va juca pe Kim, o tânără ambițioasă, muncitoare, gata să le facă celorlalți pe plac, care știe că munca ei pentru Catherine Ravenscroft va însemna să cunoască succesul.

Tânăra actriță și-a făcut debutul odată cu rolul personajul Kang Sae-byeok din „Squid Game.” Luna asta a câștigat rolul pentru „Ce mai bună actriță într-o serie dramatică”, în cadrul premiilor SAG Award. Abia așteptăm să-i urmărim parcursul profesional.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.