Kiss Time Out

Christina Ricci revine într-o poveste inspirată de filmul Addams Family - actrița va juca în serialul „Wednesday”

Christina Ricci, celebra actriță care a jucat-o pe Wednesday în filmul clasic „Addams Family”, s-a implicat într-un nou proiect Netflix, o serie axată pe acel personaj ciudat.

În 1991 și 1993, Ricci a interpretat-o pe Wednesday Addams, dar acum va juca un personaj „nou și interesant”, după cum a anunțat platforma de streaming. Simplu fie spus, Christina nu o va juca pe Wednesday ajunsă la maturitate, dar nici nu știm mai multe detalii, așa că suntem foarte curioși să vedem ce parcurs va avea.


„Wednesday” va fi o comedie formată din opt episoade, unde personajul principal va fi interpretat de Jenna Ortega, în timp ce Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán vor fi fantasticii săi părinți, Morticia și Gomez. Surpriza este dată și de faptul că doi români fac parte din distribuție, Victor Dorobantu și George Burcea.

Povestea o va urmări pe adolescenta Wednesday în timpul anilor săi de studiu la Nevermore Academy. „Wednesday încearcă să-și stăpânească abilitățile psihice în curs de dezvoltare, să împiedice o crimă monstruoasă care a terorizat orașul local și să rezolve misterul supranatural care i-a implicat pe părinții ei în urmă cu 25 de ani - totul în timp ce navighează prin noi și încurcate relații la Nevermore”, se arată notat în descrierea oficială a show-ului.


Sună cel puțin interesant și abia așteptăm primul trailer. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.