Kiss Music News

Avionul în care se afla Miley Cyrus a fost lovit de trăsnet, artista n-a mai ajuns la destinația finală

Artista a fost la un pas de tragedie...

Miley Cyrus trebuia să susțină un concert la un festival din orașul Asunción, Paraguay, dar s-a văzut nevoită să anuleze evenimentul din cauză că avionul ei a fost lovit de trăsnet în timp ce zbura spre aeroportul de acolo. 

Artista și-a anunțat fanii că este ok, dar și că nu mai poate ajunge la concertul programat în Asunción, fiind încă în stare de șoc după aterizarea de urgență care a avut loc în afara Paraguayului. 

De asemenea, ea a pus pe Instagram și o filmare cu furtuna prin care a trecut avionul ei, dar și o poză în care se vede urma lăsată de trăsnet pe fuzelaj.  

„Avionul în care eram a fost prins într-o furtună neașteptată și lovit de trăsnet. Echipa mea, trupa, prietenii și membri ai familiei cu care călătoreau cu mine sunt în siguranță după ce am aterizat de urgență. Din păcate n-am putut zbura în Paraguay. VĂ IUBESC”, a scris Miley pe Instagram. 


Concertul din Paraguay făcea parte din turneul lui Miley Cyrus din America de Sud. De curând, ea a susținut concerte în Columbia, iar vineri are un concert programat în Brazilia. 

Prima zi a festivalului din Asunciónico la care Miley trebuia să cânte, care i-a avut cap de afiș pe Machine Gun Kelly, Doja Cat și Foo Fighters, a fost anulată din cauza condițiilor meteo extreme. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.