Cool Stuff

Cum arată Joker în noul Batman, cu Robert Pattinson - scena a fost ștearsă din film

Un posibil indiciu pentru partea a doua din Batman-ul lui Robert Pattinson.

Cine a văzut noul Batman, cu Robert Pattinson în rolul principal, știe că printre adversarii săi de aici nu se numără și The Joker.

Cu toate acestea există o scenă destul de lungă, de peste 5 minute, care a fost filmată cu Pattinson în costumul cavalerului întunecat și în care apare și noul Joker, interpretat de Barry Keoghan

Ea a fost ștearsă și nu a fost inclusă nici măcar în partea de after-credits, dar a fost făcută publică acum de regizorul Matt Reeves, însoțită de mesajul: „Cine râde la urmă…?”

De asemenea, scena cu Batman și Joker a reprezentat și recompensa pentru cei care au intrat pe site-ul Rataalada.com și au rezolvat puzzle-ul lui Riddler.

În acest fragment, Batman îi face o vizită lui Joker, care e internat la Arkham Asylum, și îi cere ajutorul pentru a-l prinde pe criminalul în serie care-și spune The Riddler.

Scena ne arată, de fapt, prin ce transformare a trecut Keoghan pentru a intra în acest rol, iar interpretarea sa aduce aminte de cea a lui Heath Ledger.  

Fanii au început deja să speculeze că este un indiciu clar că următorul Batman va reprezenta o confruntare între personajul lui Pattinson și Joker-ul lui Keoghan.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.