Cool Stuff

Cât de bine joacă Robert Pattinson rolul lui Bruce Wayne? Un clip din noul film „The Batman” a fost făcut public

Noul film „The Batman” va ajunge în cinematografe pe 4 martie, iar fanii sunt extrem de curioși de cum se va descurca Robert Pattinson în rolul eroului din benzile desenate.

Dacă vrei să-ți faci o idee despre talentul actoricesc al lui Robert, atunci urmărește clipul din film care abia a fost lansat.

Poți să-l vezi pe Bruce Wayne (Pattinson) care participă la o înmormântare, când observă un copil așezat pe rândul din fața capelei. Cel mai probabil, gândul îi trezește amintiri din propria copilărie, atunci când și-a pierdut ambii părinți, din cauza unei crime la care a fost părtaș.


Cadrul se mută apoi la șeful poliției din Gotham, James Gordon (Jeffrey Wright), care spune cum procurorul orașului, Gil Colson (Peter Sarsgaard), a dispărut.

Nu trece mult și o mașină apare în scenă, unde-l observăm pe Colson legat, cu o bombă prinsă în jurul gâtului - „cadoul” poartă semnătura lui The Riddler (Paul Dano).

„Mulți au văzut scena asta din film în online, așa că m-am hotărât să o fac publică, la calitate 4k”, a notat regizorul și co-scenaristul filmului, Matt Reeves, pe Twitter.


Scena vine la scurt timp după ce Warner Bros. a lansat un nou trailer al producției, video unde putem să-i vedem pe Bruce și pe Selina Kyle/Catwoman (jucată de Zoë Kravitz) în timp ce-și unesc forțele.


Dacă ești fan al genului, atunci te așteaptă trei ore de acțiune (mai exact 2 ore și 55 de minute), odată ce „The Batman” va ajunge în cinematografe, după cum informează The Hollywood Reporter.

Bine, nu se compară cu „Zack Snyder's Justice League”, film care durează 4 ore și 2 minute, pe care-l poți vedea pe HBO, din intimitatea canapelei tale.

Noi abia așteptăm să ne bucurăm de noul Batman, dar și să aflăm opiniile tale despre jocul lui Pattinson. Îți place sau nu?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.