Cool Stuff

Kylie Jenner a documentat nașterea fiului ei, iar fanii au lăudat-o pentru faptul că a fost naturală și sinceră

Trăim într-o lume atât de glamourizată din cauza online-ului, încât atunci când prezentăm realitatea, aceasta este primită cu aplauze.

Kylie Jenner, una dintre cele mai retușate și „filtrate” membre ale clanului Kardashian, a trăit cele de mai sus din plin, după ce a postat pe YouTube un video în care și-a documentat nașterea fiului ei (cunoscut drept Wolf, dar căruia i-a schimbat numele).

Bruneta a postat și o serie de imagini pe rețeaua socială, iar una dintre ele îi arată burtica post-naștere, motiv pentru care fanii s-au arătat incredibil de încântați.

„Te iubesc pentru că ai postat această imagine”, a scris un utilizator, în timp ce un altul a notat: „Cât de adevărată și sinceră este poza numărul 8.” Mai mult, pe Reddit, utilizatorii au catalogat video-ul și imaginile drept „refreshing” și „incredibil de frumoase.”


„Mă face să mă simt foarte bine faptul că văd o burtică care seamănă cu a mea după naștere”, a notat o fană, în timp ce alte femei i-au transmis cât de mândre sunt de ea pentru că se prezintă atât de natural și vulnerabil în public.

Ce-i drept, Kylie nu a făcut nimic ieșit din comun, ci doar a prezent lumea ei reală, fără să recurgă la trucuri din online, dar este doar un exemplu despre cât de păcăliți suntem de realitatea virtuală, cea care ne facem să credem că unii oameni sunt perfecți și au vieți perfecte.

Recent, Jenner a vorbit și cât de grea i-a fost perioada de acomodare după cel de-al doilea copil, într-o serie de story-uri pe Instagram. „Nu este ușor la nivel mental, fizic și spiritual. Este o nebunie”, a notat ea, nu fără a sublinia că maternitatea poate fi grea, indiferent cât ești de bogat.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.