Kiss Music News

Dorian Popa a dat 40.000 de dolari pe adidași: „10.450 de euro aceștia Versace, 11 perechi”

Tu cât dai pe o pereche de adidași?

Într-unul dintre episoadele recente de pe vlogul său, Dorian Popa a ținut să le arate fanilor cât a cheltuit pe colecția sa de adidași. Suma este una fabuloasă: 40.000 de dolari, dar a recunoscut că adidașii reprezintă o slăbiciune a sa.

„Exact cum alții colecționează monede, exact cum alții colecționează timbre, mie îmi place să colecționez adidași. Îmi place să îmi cumpăr adidași și consider că este un unul dintre lucrurile care pe mine mă face fericit. Fie sau nu o investiție bună eu întotdeauna voi cumpăra adidași. Vă prezint colecția mea, o să calculăm cam cât valorează ea, asta ca să ne jucăm.”, a spus artistul. 

Printre cele mai scumpe perechi de adidași pe care Dorian i-a achiziționat, se numără cei Versace. „O medie a prețului acestor adidași, când i-am cumpărat eu, e, să spunem, 950 de euro bucata, alții erau și 1.000 de euro. 10.450 de euro aceștia Versace, 11 perechi”. 

În afară de cei prezentați în vlogul de aproape 18 minute, Dorian Popa mai are și alte perechi de adidași, iar în total, colecția sa ar valora 40.000 de dolari.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.