Kiss Music News

Momentul muzical creat de Beyoncé pentru premiile Oscar 2022 a fost spectaculos și extrem de bine gândit

Beyoncé a cântat în cadrul premiilor Oscar 2022, iar momentul său artistic aproape că a întrecut palma dată de Will Smith lui Chris Rock.

Artista a deschis ceremonia cu un performace exemplar, unde a cântat piesa de pe coloana sonoră a filmului „King Richard” - „Be Alive.”

Așa cum probabil te așteptai, cântăreața a creat un moment cu adevărat special, gândit până la cele mai mici detalii. Iată câteva dintre ele:


Show în Compton

Bey nu a fost prezentă la Dolby Theatre din Hollywood, ci a cântat pe un teren de tenis din Compton, cartierul din Los Angeles unde s-au antrenat Venus și Serena Williams în copilărie. „King Richard” spune povestea tatălui lor și modului dur în care acesta le-a format pentru a ajunge campioane. Will Smith a plecat acasă cu Oscarul pentru „Cel mai bun actor în rol principal.”

Hello, Compton Cowboys

La începutul melodiei, în video putem să vedem câteva tinere care vin spre teren. Două dintre ele au rachete de tenis în mâini, iar alta merge pe un cal. Acest detaliu este un omagiu adus celor din Compton Cowboys, o grupare care încearcă să combată violența din cartier printr-o metodă unică. Randy Hook și prietenii lui merg pe cai și încearcă să ajungă la tineri pentru a-i învăța despre moștenirea lăsată de cultura cowboy de culoare.

Culorile

Toată lumea din video este îmbrăcată în verde lime, omagiu adus sportului ales de surorile Williams. Și nu doar persoanele din clip sunt îmbrăcate în această culoare, ci ABSOLUT toate detaliile sunt verde lime.

Codițele împletite

Multe dintre tinerele dansatoare din clip au părul împletit cu biluțe, iar treaba asta face referire la modul în care surorile Williams își făceau părul în copilărie, motiv pentru care erau adesea criticate.

Ai ascultat bine?

Dacă asculți bine, vei observa cum Bey oferă publicului un sample din „California Love” via Tupac Shakur, urmată imediat de „Nuthin' but a 'G' Thang” via Dr. Dre și Snoop Dogg.


Pe Blue Ivy ai văzut-o?

La finalul piesei, în centrul tinerelor care o înconjoară pe artistă, fanii au observat-o pe fiica acesteia, Blue Ivy. Nu este pentru prima oară când tânăra de 10 ani apare în clipurile mamei sale, ci deja a devenit tradiție.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.