Cool Stuff

Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock, în timpul galei Premiilor Oscar, pentru o glumă la adresa soției

În ciuda a ceea ce s-a crezut inițial, nu a fost vorba de un moment regizat.

Toată lumea vorbește în această dimineață despre Premiile Oscar, dar nu pentru a dezbate dacă „CODA” merita premiul pentru „Cel mai bun film”, ci pentru a se lămuri dacă Will Smith a avut dreptate atunci când la pălmuit pe Chris Rock. Momentul nu a fost regizat, așa cum s-a crezut inițial, ci a fost o reacție la nervi a actorului de 53 de ani. 

Smith a urcat pe scenă și l-a pocnit pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă pe seama soției sale, în timp ce prezenta Oscarul pentru „Cel mai bun documentar”. 

„Jada, te iubesc! Abia aştept să văd G.I. Jane II”, a fost gluma făcută de Chris Rock. 

În mod evident, Rock a luat la mișto tunsoarea Jadei Smith, ea a fost nevoită să se tundă la zero din cauză că suferă de alopecie, o boală care duce la rărirea extremă a părului și la pierderea acestuia. 

Inițial, Smith a râs, dar soția sa a fost vizibil deranjată. La doar câteva secunde distanță, actorul e filmat în timp ce urcă pe scenă și îl pocnește peste față. Cei prezenți cred că este ceva regizat, dar devine clar că nu este în momentul în care Will Smith îi strigă furios lui Rock:

„Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta spurcată”. 

Will Smith și-a cerut scuze când a câștigat Oscarul pentru „Cel mai bun actor”. 

„Vreau să-mi cer scuze Academiei, vreau să-mi cer scuze colegilor nominalizați. Denzel Washington mi-a spus că întotdeauna trebuie să fii atent în momentul succesului, pentru că atunci apar diavolii”, a spus Will Smith în discursul de acceptare a premiului. 

În urma gestului său, Will Smith a împărțit internetul în două. Sunt mulți care susțin că Smith a procedat corect, având în vedere că soția sa suferă de o boală, iar Chris Rock a făcut mișto de acest lucru de față cu ea. De cealaltă parte sunt cei ca spun că Smith a exagerat și că violența nu ar trebui să fie niciodată răspunsul, nici măcar în astfel de situații. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.