Cool Stuff

Jada Pinkett Smith rupe tăcerea după incidentul de la premiile Oscar 2022. Actrița este pregătită să se vindece

La câteva zile după ce soțul ei a generat un conflict despre care Marele Internet încă vorbește, Jada Pinkett Smith a oferit prima declarație.

Jada suferă de alopecie, motiv pentru care a renunțat complet la păr. Ea a vorbit deschis despre asta, ba chiar a declarat că îi place noul look și nu are nicio problemă cu oamenii care o judecă sau au ceva de comentat cu privire la alegerea ei.


În cadrul premiilor Oscar 2022, Chris Rock a făcut o glumă vizavi de părul ei și a compart-o cu Demi Moore în filmul „G.I. Jane.” Actrița și-a dat ochii peste cap, soțul ei a râs, dar câteva secunde mai târziu, actorul a urcat pe scenă și i-a dat o palmă comediantului, iar apoi a început să urle la el să nu-i mai pronunțele numele soției sale. Totul LIVE, în față a sute de oameni prezenți la eveniment.


Rock nu a depus plângere, iar Will a ținut un discurs lacrimogen după ce a primit Oscarul pentru „cel mai bun actor în rol principal.” Imediat după eveniment, la petrecerea de după, actorul și soția lui au pozat cu premiul și s-au distrat copios alături de invitați.


O zi după ceremonie, Smith i-a cerut scuze public lui Chris, dar lumea tot nu-și revine din șoc.

În prezent, Jada a rupt tăcerea și a notat pe Instagram prima ei declarație, sub forma unei postări. „Acesta este sezonul vindecării, iar eu sunt pregătită pentru asta”, a spus actrița.


Așteptăm cu interes un „Red table talk” post-incident, însă subliniem faptul că violența nu este niciodată o formă sănătoasă de rezolvare a conflictelor. Tu ce părere ai despre cele spune de Jada?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.