Cool Stuff

Will Smith îi cere scuze în mod public lui Chris Rock: „Am exagerat și am greșit. Mi-e rușine de ce am făcut”

Scuzele au venit la o zi distanță de momentul care a marcat gala Premiilor Oscar 2022.

Întreaga planetă a vorbit ieri despre Premiile Oscar 2022, dar dintr-un motiv cât se poate de greșit și care a umbrit reușitele istorice ale multor actori sau regizori de la această ediție.

Palma pe care i-a dat-o Will Smith lui Chris Rock, pentru gluma proastă pe care acesta a făcut-o despre soția bolnavă a actorului, s-a viralizat și a împărțit internetul în două. La 20 de minute de la acel moment, Smith a câștigat și premiul pentru Cel mai bun actor într-un rol principal, pentru rolul din „King Richard”, devenind al cincilea actor de culoare din istorie care câștigă acest premiu.

În discursul prin care a acceptat premiul, Smith și-a cerut scuze trecător pentru scena creată, dar la o zi distanță a revenit cu scuze publice mai detaliate și în care își recunoaște vina și exagerarea. Iată ce a scris pe Instagram

„Violența, în toate formele ei, este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu de aseară, de la Premiile Academeie, a fost inaceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea sunt parte din job-ul meu, dar glumele pe seama condiției medicale a Jadei au fost pur și simplu prea mult pentru mine și am reacționat sub presiunea încărcăturii emoționale. Vreau să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am exagerat și am greșit. Mi-e rușine de ce am făcut și felul în care m-am comportat nu reprezintă bărbatul care doresc să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății. Vreau să-mi cer scuze și Academiei, producătorilor galei, tuturor celor care au participat și tuturor din lume care fost martorii acelei scene. Vreau să-mi cer scuze familiei Williams și echipei cu care am făcut filmul „King Richard”. Regret profund comportamentul pe care l-am avut și care a pătat ceea ce a reprezentat o călătorie minunată pentru noi toți. Sunt într-o continuă dezvoltare.”


În timpul discursului de acceptare a Premiului Oscar, Will Smith a plâns și și-a cerut scuze pentru ieșirea nervoasă.

Atunci el a spus că-și cere scuze Academiei și tuturor celor care au fost nominalizați, că nu plânge pentru că a câștigat, ci pentru că a reușit prin filmul pe care l-a și produs și în care a jucat să facă cunoscută povestea familiei Williams. „Arta imită viața. Am arătat ca tatăl nebun, la fel ca felul în care s-a vorbit despre Richard Williams”, a spus Smith.

În urma acestor scuze de pe Instagram, este clar pentru toată lumea că momentul nu a fost regizat, că Smith și Chris Rock nu au făcut totul pentru a oferi un moment viral și care să aducă mai multă audiență Premiilor Oscar. 

În același timp, scuzele lui Smith sunt binevenite, pentru a clarifica încă o dată că violența nu este răspunsul potrivit, chiar și atunci când un comediant crede că e ok să faci mișto de o femeie care trece printr-o boală ce-i afectează felul în care arată și este percepută.

Poate, totuși, înainte de scuzele lui Smith ar fi trebuit să vină cele ale lui Chris Rock.  


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.