Cool Stuff

Zoë Kravitz, Jim Carrey și Amy Schumer, critici puternice la adresa comportamentului lui Will Smith de la Oscaruri 2022

Gestul violent făcut de Will Smith în cadrul premiilor Oscar 2022 nu a picat bine pentru foarte multă lume.

Zoë Kravitz, Jim Carrey și Amy Schumer sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să vorbească public și foarte direct despre comportamentul actorului de la eveniment.

Will a urcat pe scenă pentru a-l plesni puternic pe Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă despre look-ul Jadei Pinkett Smith. Lucrurile nu s-au oprit aici, ci Will, întos la scaunul său, a început să urle la Chris să nu-i mai pronunțe numele soției sale.


Zoë Kravitz, una dintre actrițele prezente la eveniment, nu a trecut cu vedere un astfel de comportament și a postat pe contul său de Instagram două fotografii cu ea, alături de care a notat: „Aici este o poză cu rochia mea de la show-ul unde aparent, mai nou, lovim oamenii pe scenă” și „Aici este o poză cu mine la petrecerea după show-ul unde, mai nou, urlăm blasfemii și agresăm oamenii pe scenă.”


Jim Carrey, într-un interviu acordat lui Gayle King de la CBS Mornings despre noul său film - „Sonic the Hedgehog 2”, a comentat și el incidentul nefericit. „Mi-a fost rău. Mi-a fost rău când am văzut cum lumea s-a ridicat în picioare să-l aplaude. Am simțit că lumea de la Hollywood nu are coloană vertebrală, în masă. Chiar am simțit ca și cum - Oh, în mod cert treaba asta ne spune că nu mai facem parte din clubul celor cool.”

Cât despre faptul că Rock a ales să nu depună plângere, Carrey a spus: „eu aș fi anunțat în dimineața asta că-l dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari, deoarece acel video va exista mereu pe internet. Acea insultă va exista multă vreme de acum încolo. Dacă vrei să țipi din public sau să arăți că nu ești de acord sau să spui ceva pe Twitter e ok, dar nu ai voie să urci pe scenă să lovești pe cineva în față pentru că a spus cuvinte.”


Amy Schumer, prezentatoare în cadrul Oscarurilor, a notat pe Instagram: „Sunt încă triggeruită și traumatizată. Îl iubesc pe prietenul meu Chris Rock și cred că s-a comportant ca un profesionist. A stat acolo și a oferit un Oscar prietenului lui (Questlove) și întreaga poveste a fost extrem de deranjantă. Atât de multă durere în Will Smith, în orice caz sunt în șoc și tristă. Sunt mândră de mine și de co-prezentatoarele mele. Dar, da. Aștept să-mi treacă greața de la tot ceea ce am văzut.”


Will Smith și-a cerut scuze după eveniment, însă asta nu scuză comportamentul lui. Tu ce părere ai?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.