Kiss Music News

Halsey, prima apariție pe covorul roșu de la Grammy, după 4 ani de pauză - „Nu m-am simțit bine și am plecat mai devreme”

Halsey își pune sănătatea pe primul loc.

Artista în vârstă de 27 de ani și-a făcut apariția pe covorul roșu de la eveniment, dar nu a stat până la finalul ceremoniei. 

„Nu m-am simțit foarte bine, așa că am plecat mai devreme, însă trebuia să-i văd pe băieții de la BTS. Voi mânca niște paste și mă voi culca. Vă mulțumesc pentru tot și vă iubesc”, a spus ea fanilor într-un Story pe Instagram.


Înainte de event, unde a fost nominalizată la categoria „Best Alternative Music Album” (dar unde a câștigat St. Vincent cu „Daddy's Home”), Halsey postat câteva informații pe rețeaua socială, cu privire la starea ei de sănătate.


„Ultima oară când am participat la premiile Grammy a fost în 2017, la 3 zile după ce am avut prima operație de endometrioză. Am mers pe covoroul roșu cât încă aveam firele de la operație în mine. Așa cum mi-e norocul, voi participa mâine pentru prima oară în ani buni la eveniment și m-am operat din nou (ați ghicit bine) cu 3 zile în urmă. Postez asta doar ca să vă anunț - dacă mă vedeți mâine, să fiți gentili cu mine, sunt fragilă. Fragilă, dar entuziasmată”, a notat cântăreața.


Nu se știu detalii despre ce operație a suferit Halsey, dar cel mai probabil are legătură tot cu boala de care suferă - endometrioza. În ciuda tuturor acestor probleme, în 2021, artista l-a născut pe fiul ei, Ender Ridley Aydin.


La premiile Grammy, Halsey a purtat o ținută Pressiat, accesorizată cu bijuterii Tiffany & Co. și sandale Stuart Weitzman.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.