Nicole Cherry a lansat „Florile Tale” – primul videoclip de când a devenit mămică

Share

Nicole Cherry, una din cele mai urmărite interprete din România, a lansat noua melodia „Florile Tale”.

Artista, proaspăt devenită mamă în luna noiembrie a lui 2021, cântă despre libertatea pe care ți-o oferă o despărțire din care ieși învingător.

„Chiar dacă piesa este despre o despărțire, ea transmite o energie bună. Depărțirea despre care cânt eu este una în care tu ieși învingător, din acest motiv îmi este și atât de dragă”, spune Nicole Cherry. 

„Florile Tale” a fost produsă de către Costel Dominteanu, iar videoclipul piesei o prezintă pe Nicole alături de cele mai bune prietene, „sărbătorind” o despărțire. Pe undeva aduce aminte de clipul lui Billie Eilish, „Lost Cause”. 

Nicole Cherry a cunoscut succesul de la 14 ani, când a luat prin surprindere România cu super hit-ul „Memories”. Cu un look aparte și un fel de-a fi total neconformist pentru copiii de vârsta ei, și-a clădit un drum stabil in industria divertismentului.

Cu peste 3 milioane de fani pe toate platformele de socializare, Nicole a reușit să domine topurile de radio cu piese precum „Dansează Amândoi”, „Se poartă vara” și „Scrie-mi pe suflet”, adunând sute de milioane de vizualizări. Totodată, artista a bifat și colaborări internaționale cu nume sonore precum Mohombi și Joey Montana.

Share