Kiss Music News

Nicole Cherry povestește cum e viața ei de mamă, la două luni după ce a născut

Nicole Cherry este o mamă foarte tânără și-i place la nebunie acest rol. În urmă cu două luni, artista a născut-o pe Anastasia (numele fetiței i-a apărut în vis), iar de atunci viața ei a devenit mult mai împlinită și fericită.

Cântăreața de 23 de ani adoră să fie mamă, așa cum i-a declarat lui Cătălin Măruță. Nicole vrea să revină și la muzică, motiv pentru care a povestit că urmează mai multe surprize din partea ei în acest plan, începând cu luna februarie.


Întrebată de moderator cum se descurcă cu bebelușa, Cherry a mărturisit că atunci când are treabă o lasă cu mama ei și este foarte recunoscătoare pentru că poate face asta. Mai mult, artista a povestit că Anastasia are colici, iar nopțile sunt, de multe ori, albe. 

„E greu. Imediat după ce am născut mi-a dat Andra un mesaj și mi-a zis „nopți fără colici”. M-am gândit zilele trecute și am zis că știa Andra ce mă așteaptă. Au început colicii. Suntem la club în fiecare seară”, spune Nicole.


Ea și-a dori ca fiica ei să aibă ochii verzi, dar momentan este mult prea devreme pentru a-și da seama de asta: „Îmi doresc să aibă ochii verzi. Încă nu sunt în culoarea definitivă. O dată are ochii albaștri, o dată sunt mai spre verzui. Nu-mi dau seama momentan.”


Nicole a născut pe 27 noiembrie și a dat vestea fanilor pe contul ei de Instagram, alături de o poză cu micuța. „E minunată, nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune. Ne vedem curând. Suntem bine”, a notat ea la acea vreme.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.