Kiss Music News

The Weeknd are un videoclip nou cu actrița din „Squid Game” și Jim Carrey - „Out of Time”

Încă un clip The Weeknd care începe simplu și fun, dar se transformă într-o bizarerie spre sfârșit.

The Weeknd și-a lansat noul videoclip pentru piesa „Out Of Time”, în care face pereche cu frumoasa actriță sud coreeană HoYeon Jung, dar și cu Jim Carrey.

Dacă ți se pare cunoscută, HoYeon Jung este actrița care a jucat în serialul fenomen „Squid Game” rolul personajului  Kang Sae-byeok, unul dintre cele mai populare din show-ul Netflix.  

„Out Of Time” este cel mai nou single de pe albumul „Dawn FM” al starului canadian, el vine după „Take My Breath”, „Sacrifice” și „Gasoline”.

Noul clip este regizat de Cliqua și îl prezintă pe The Weeknd și pe Jung cunoscându-se la o noapte de karaoke, cântând și simțindu-se bine împreună, doar că finalul dă totul peste cap și te face să te întrebi ce ai urmărit de fapt. 

În ultimele secunde din clip apare și Jim Carrey, cu un monolog care sună astfel:

„Nu îndrăzni să atingi telecomanda, pentru că, așa cum spune și piesa, nu mai ai prea mult timp. Ești aproape acolo, nu intra în panică. Încă mai ai destulă muzică de lansat înainte de a fi înghițit de îmbrățișarea binecuvântată a acelei mici lumini pe care o vezi în depărtare. În curând vei fi vindecat și reîmprospătat, eliberat de orice traumă, durere, vină sau rușine. S-ar putea să uiți cine ești. Dar înainte să locuiești în acea nouă casă pentru totdeauna, iată 30 de minute de relaxare… pe 103.5 Dawn FM.”

Așa cum ne-am obișnuit, clipurile lui The Weeknd sunt mai abstracte și metaforice, chiar dacă inițial par simple și distractive. 

Dacă n-ai înțeles exact despre ce e vorba în discursul lui Carrey, dă-i play și vezi întregul clip cu ochii tăi:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.