Cool Stuff

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Las Vegas - cine le-a oficiat nunta

Mare bucurie mare în familia Kardashian - Kourtney și Travis Barker s-au căsătorit în Las Vegas.

Cei doi îndrăgostiți nu au mai avut răbdare și imediat după premiile Grammy, care au avut loc în Las Vegas, s-au căsătorit. 

Cu toate astea, ei nu și-au dorit o ceremonie oarecare, așa cum se obișnuiește în „capitala jocurilor de noroc”, ci au cerut în mod explicit ca nunta să le fie oficiată de un bărbat care-l imită pe Elvis, în cadrul capelei One Love Wedding.

Proprietarul locației, Marty Frierson, a povestit celor de la Page Six cum a primit un telefon după ora 12 noaptea din partea unor reprezentanți ai cuplului. 

„Avem un cuplu de celebrități care vin la voi după Grammy și vrem să ne asigurăm că sunteți deschiși. Ne-am uitat pe review-urile voastre. Sunteți o capelă de 5 steluțe, așa că știm că e drăguț, dar ne puteți face rost de Elvis? - Așa că le-am spus că e cam târziu, dar încerc să rezolv”, a declarat Marty publicației.

El a precizat apoi că Barker și Kardashian nu și-au dorit sub nicio formă să confirme rezervarea fără să fie siguri că-l primesc pe Elvis. „Așa că am dat câteva telefoane”, a continuat patronul. Frierson a rezolvat cerința, dar s-a temut să nu fie un „soi de glumă”, așa că i-a rugat pe reprezentanți să plătească online, așa cum face toată lumea. Lucrurile au decurs ca la carte, iar cei doi au ajuns la capelă în jurul ore 2:00 dimineața.

Marty a povestit cum cei doi au venit îmbrăcați la fel ca la Grammy-uri, însoțiți de alte patru persoane, care au filmat întreg momentul „din toate unghiurile posibile, cu ajutorul iPhone-urilor lor.” 


El a subliniat și faptul că îndrăgostiții au cumpărat două buchete de trandafiri tot de la el, pe care apoi le-au transformat într-unul singur. „După ce s-au căsătorit, au ieșit în stradă, au aruncat buchetul și au plecat”, a concluzionat proprietarul, nu fără a adăuga faptul că acum capela lui este invadată de fani care vor să fotografieze locul unde vedetele au spus „DA.”


Cei de la Page Six informează publicul că cei doi nu au încă un certificat de căsătorie, iar o sursă a declarat: „Au făcut ceremonia, dar încă nu sunt căsătoriți legal.”

Nici Kourtney, nici Travis nu au comentat încă aceste informații.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.