Kiss Music News

Unii dintre cei mai cunoscuți influenceri din lume, Chiara Ferragni și Fedez, dansează pe muzica Fly Project

Muzica românească se aude peste tot în lume, iar exemplul de mai jos stă drept dovadă.

Chiara Ferragni și soțul său, Fedez, artist italian de succes, cuplu celebru în toată lumea, au petrecut aseară, la cină, pe muzica Fly Project. Cei doi au ascultat „Toca Toca”, melodie care a fost hit global. 


Cântecul a strâns sute de milioane de vizualizări în toată lumea, a fost pe primele locuri în foarte multe țări, a făcut ocolul globului la cele mai tari cluburi și petreceri, a fost prezentă de la emisiuni din America și Canada, programe sportive de dans și patinaj, până la celebrul dans al lui Cristiano Ronaldo în autocarul lui Real Madrid.


Chiara este un fashion influencer internațional, antreprenor, creator al unui brand global de lux și milioanară, atât în euro cât și în conturile sale de social media, unde are peste 26 de milioane de urmăritori online. 

Chiara este, de asemenea, primul blogger care a apărut pe coperta ediției spaniole a Vogue în 2015 și prima vedetă internațională care a strâns 3 milioane de euro în mai puțin de 24 de ore, în pandemie.

“Am primit video de la sute de fani pe Instagram, români sau italieni. Nu poate decât să mă bucure că muzica Fly Project ajunge la toţi oamenii, indiferent unde sunt sau cine sunt, și mă onorează de fiecare dată când văd că oamenii se bucură sau petrec pe muzica mea”, spune Tudor.


Fly Project are deja două discuri de aur şi unul de platină, obţinute pentru vânzări în Italia, şi toate piesele au devenit hituri în topurile şi cluburile italiene.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.