Kiss Time Out

„The Batman” va fi disponibil pe HBO Max - când vom putea vedea filmul pe micile ecrane

„The Batman” încă este disponibil în cinematografe, dar dacă nu ai ajuns până acum să-l vezi, mai ai puțină răbdare și o vei putea face din confortul propriei canapele.

Serviciile de streaming reprezintă o competiție serioasă pentru cinematografe, dar când mai avem timp să fim nostalgici după o sală de cinema, când cinema-ul poate veni direct la noi acasă? Cel mai recent „The Batman” va fi disponibil pe HBO Max începând cu 18 aprilie, iar pe HBO pe 23 aprilie.

Robert Pattinson joacă personajul central, în timp ce Zoë Kravitz o interpretează pe Selina Kyle/Catwoman. Filmul a intrat în cinematografe pe 4 martie și a generat în primul weekend de la lansare un profit de peste 134 de milioane de dolari. 

Anul trecut, CEO-ul Warner Bros. Entertainment, Ann Sarnoff, a dezvăluit cum compania plănuiește să lanseze filmele pe serviciile de streaming la 45 de zile după lansarea lor în cinema-uri. „Cele care ajung în cinematografe sunt cele despre care credem că vor prinde la public. Nu este doar despre buget, ci și despre gen, cât și comportamentul oamenilor. Mi-ar plăcea să pun drame și comedii pe cele mai mari ecrane posibile, însă acum nu merg. Sincer, nu mergeau nici în perioada pre-Covid”, a spus ea.


„The Batman”, regizat de Matt Reeves, este cel mai lung film „Batman” realizat până acum și durează 2 ore și 55 de minute, cu tot cu creditele de la final.

Într-un interviu acordat celor de la The New York Times, Reeves a comentat lungimea peliculei: „Odată ce vei vedea filmul, nu cred că durata acestuia va mai fi o problemă. Acțiunea este captivantă, ești purtat mereu de-a lungul ei și te ține prins acolo. Și apropo, inițial a fost mai lung.”

Tu ai văzut fimul până acum?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.