Kiss Time Out

Doctor Strange 2 va fi primul film „horror Marvel” și va fi interzis minorilor sub 13 ani

Filmul ar prezenta „imagini înfricoșătoare”.

Era un lucru știut că „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” va avea câteva scene horror, mai ales că în câteva interviuri Kevin Feige, creatorul MCU, a spus despre cea de-a doua parte din franciza Dr. Strange ca va fi „primul film horror Marvel”.

Acum, „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” a primit în State clasificarea de PG-13, adică este interzis minorilor sub 13 ani, pentru că prezintă „scene intense de acțiune și violență, imagini înfricoșătoare și limbaj dur”. E greu de crezut că în România va fi catalogat altfel. 

Având în vedere că regizorul Sam Raimi are în palmares mai multe filme horror, e clar că și-a folosit acest talent și în Doctor Strange 2. 

Am văzut deja în trailere că această parte a francizei va fi mai sângeroasă și că vor exista scene mai tulburătoare, cum ar fi o versiune a lui Doctor Strange posedat și de pe care se desprinde carnea putrezită.

Despre sinopsis nu se știu prea multe, pentru a nu dezvălui spoilere. Dar în momentul de față, acesta sună astfel:

Dr. Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff. Din fericire, un nou super erou își face apariție și îi ajută în lupta cu forțele răului: America Chavez.  

Revenind la regizorul Sam Raimi, acesta este renumit pentru filmele Spider-Man cu Tobey Maguire, dar și pentru franciza Evil Dead, un clasic al genului horror.

„Doctor Strange in the Multiverse of Madness” va avea premiera pe 6 mai.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.