Kiss Time Out

Ce filme vedem la cinema în aprilie - pe marele ecran urcă vampiri Marvel, vikingi, vrăjitori și alte creaturi fantastice

Luna aprilie aduce pe marele ecran câteva producții spectaculoase și care vor rupe la box office.

Dacă luna martie ni l-a adus pe marele ecran pe mult așteptatul Batman cu Robert Pattinson în rolul principal, luna aprilie ni-l va aduce pe mult amânatul Morbius, vampirul din universul Marvel și un anti-erou de același calibru cu Venom, interpretat de Jared Leto.  

Însă, în afară de Morbius, la cinema vor rula și alte producții care merită tot interesul cinefililor.

Morbius - 1 aprilie 

Povestea acestui anti-erou sună astfel: născut și crescut în Grecia, Michael Morbius a avut ghinionul de a avea o copilărie cât se poate de izolată și tristă din cauza unei boli rare de sânge cu care a venit pe această lume și care-i și conferă aspectul bolnăvicios și neplăcut. Dar se dovedește a fi un geniu și în timp ajunge să fie un biolog foarte respectat și care câștigă un premiu Nobel pentru descoperirile din domeniul hematologiei.

Ca mulți dintre adversarii lui Spider-Man, Morbius este un om de știință care în urma unor experimente ajunge să se transforme, mai mult sau mai puțin accidental, într-un pericol pentru societate. În încercarea de a se vindeca și de a duce o viață normală, el începe un tratament cu electroșocuri și cu ADN de liliac, iar în urma acestora ajunge să se transforme într-un vampir care nu-și poate stăpâni pofta pentru sângele uman și nici nu poate supraviețui fără el. 

Rămâne de văzut cum se va lega Morbius de multiversul din „Spider-Man: No Way Home”. 



Mame paralele - 1 aprilie 

Cel mai nou film al celebrului regizor Pedro Almodóvar va avea premiera în aprilie și va prezenta povestea a două viitoare mame: Janis (Penélope Cruz) și Ana (Milena Smit), două femei singure, care au rămas gravide accidental. Ele se întâlnesc pe coridorul spitalului în care urmează să nască.

Janis, o femeie la vârsta a doua, nu regretă și se simte împlinită. Ana, în schimb, adolescentă, este speriată și traumatizată. Puținele cuvinte pe care cele două femei le schimbă de-a lungul orelor de așteptare, creează între ele o legătură strânsă, pe care destinul o va complica, iar viețile lor se vor schimba iremediabil.


Sonic 2 - 1 aprilie 

Robotnik se întoarce, de data asta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea să clădească, dar și să distrugă civilizații.

Sonic face echipă cu Tails, noul lui partener, și împreună se îmbarcă într-o aventură pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă pe mâini greșite.


Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore - 8 aprilie 

Al treilea film din franciza Fantastic Beasts, va readuce magia pe marele ecran. De această dată, profesorul Dumbledore (Jude Law) află că maleficul vrăjitor Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) plănuiește o mișcare care i-ar permite să controleze întreaga lume a magiei. Pentru că nu poate să-l oprească de unul singur, Dumbledore Dumbledore va trebui să caute din nou ajutorul vrăjitorului care l-a învins pe Grindelwald odată, fostul său student, Newt Scamander (Eddie Redmayne).


The Northman - 29 aprilie 

Apreciatul regizor Robert Eggers (The Witch, The Lighthouse) va aduce spre sfârșitul lui aprilie cel de-al treilea său film pe marele ecran. De această dată e vorba despre un film de acțiune, cu multe scene sângeroase de luptă, care au loc în universul vikingilor. Alexander Skarsgard, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe și Björk fac parte din distribuție. 

„The Northman” este un thriller de acțiune despre răzbunare și care explorează cât de departe poate merge un prinț viking pentru a căuta dreptate pentru tatăl său ucis.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.