Cool Stuff

Cardi B a revenit pe rețelele sociale - le-a spus fanilor cum îl cheamă pe fiul ei și le-a arătat prima poză oficială cu micuțul

Cardi B le-a spus fanilor cum îl cheamă pe fiul ei, în vârstă de 7 luni.

Prieteni, faceți cunoștință cu Wave Set Cephus! Cardi B, 29 de ani, și Offset, 30 de ani, au devenit părinți pentru a doua oară pe 4 septembrie, iar artista a share-uit poze cu micuțul pentru prima oară, în mediul online.


Putem să-l vedem pe Wave imbrăcat într-o geacă cu guler de blană, în timp ce poartă la gât un lanț cu diamante, așa cum poartă toți bebelușii, nu?

Rapper-ul a postat și el prima poză cu băiețelul, accesorizat cu multe lanțuri și cercel cu diamante în ureche, iar în descrierea imaginii i-a notat numele - „WAVE SET CEPHUS.”


Într-o postare pe Twitter, artista a dezvăluit că Offset este cel care i-a dat numele copilului. „Cânt Set a sugerat Wave, m-a dat gata. ĂSTA TREBUIE SĂ-I FIE NUMELE!”


Rapperița și-a anunțat fanii că a născut, pe 6 septembrie, într-o postare pe Instagram. „Suntem extrem de fericiți să-l cunoaștem pe fiul nostru. Este deja foarte iubit de familie și prieteni și abia așteptăm să-l arătăm și surorii sale”, a scris ea la acea vreme.


Cuplul mai are o fetiță pe nume Kulture, în vârstă de 3 ani. Offset mai are încă 3 copii, din relații anterioare, Kalea, 7 ani, Kody, 7 ani și Jordan, 12 ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.