Kiss Music News

Smiley și Șatra B.E.N.Z au scos un clip filmat cu telefonul la „Bani mulți”, melodia care te face să apreciezi mai mult viața

Smiley și Șatra B.E.N.Z revin în atenția noastră cu un clip nou.

Artiștii au lansat o colaborare „șoc” pentru industria muzicală din România, dar fanii au primit-o cu inimile și brațele deschise. Odată cu piesa „Bani mulți (Fii tot ce poți)”, Șatra marchează doi ani de la ultima lor lansare împreună, iar succesul melodiei este un semn clar că publicul le-a dus lipsa.

Cântecul a apărut într-una dintre taberele de creație ale echipei HaHaHa Production, într-un moment de bine, de recunoștință pentru muzică, prieteni și viață. 

„A fost un moment în care cu toții ne-am dat seama cât suntem de norocoși că avem muzica și de cât de puține avem nevoie pentru a fi de fapt fericiți. N-o să uit momentul în care cântam cu toții piesa asta și eram pur și simplu fericiți", a spus Smiley.


Mesajul piesei este unul optimist, care te face să apreciezi mai mult viața, așa cum spune și referenul: „Eu nu vreau bani mulți, vreau cât să-mi ajungă, vreau dragoste cât să dau la toți, Viața e un dar ce nu vine cu fundă și ești dator să fii tot ce poți.”

„Frumusețea muzicii vine și din puterea ei de a uni lumi, de a face compatibile stilurile diferite, de a aduce împreună oameni care simt la fel, dar se exprimă unic. Îmi plac Șatra B.E.N.Z. și a fost o super experiență întâlnirea cu ei. A fost foarte cool că toată lumea din jurul nostru făcea ochii mari când auzea că lucrăm împreună la o piesă și se tot întrebau unde-i legătura”, explică artistul.


Un videoclip filmat cu telefonul

Succesul piesei audio i-a determinat pe cei cinci artiști să pună cap la cap un videoclip. Pentru că melodia se numește „Bani mulți”, ei s-au gândit să scoată un clip cu bani puțin, doar cu ajutorul telefoanelor și creativității. 

Totul a decurs organic, iar rezultatul este good vibes, natural și foarte mișto, în regia lui Ramon Laurențiu Militaru.

„Să vezi, ca să crezi! Am primit foarte multe comentarii și reacții după lansarea piesei cu Șatra B.E.N.Z., cele mai multe ne cereau să mergem mai departe cu ea, să nu ne oprim la audio, că oamenii vor să ne vadă, de parcă n-ar crede că noi am făcut o piesă împreună până nu ne și văd cu ochii lor.

Mi s-a părut tare și am vorbit cu băieții să facem repede un clip simplu și nebun, așa cum e și piesa noastră. Așa că am decis să facem, așa cum fac toți copiii din ziua de azi, un clip simplu, filmat doar cu telefonul, ca să fie dinamic, firesc și să ne arate așa cum suntem”, mărturisește Smiley.

Super Ed, Keed, Lu-K Beats, Nosfe, cei patru artiști din trupa Șatra B.E.N.Z., au fost deschiși la colaborare, ba chiar se consideră norocoși pentru că au avut posibilitatea de a crea cu un artist pe care-l admiră.


„Pentru Șatra B.E.N.Z. colaborarea cu Smiley a reprezentat oportunitatea de a compune și interpreta muzică alături de un artist pe care îl admiră și respectă. A reprezentat, de asemenea, o bună ocazie de a experimenta o zonă muzicală diferită semnificativ de a noastră. Cel mai mult din acest proiect ne place rezulatul final, adică piesa. Ne dorim ca atunci când ascultă melodia, oamenii să se simtă inspirați și cu dorința de a deveni cea mai bună versiune a lor”, adaugă ei.

Nouă ne place tare mult ce a ieșit, și abia așteptăm să auzim și impresiile tale!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.