Cool Stuff

Amina Muaddi, prima reacție după ce s-a zvonit că a despărțit-o pe Rihanna de ASAP Rocky

Frumoasa creatoare de modă are origini românești.

Amina Muaddi, designerul care s-a născut și copilărit în România, a avut prima reacție oficială după ce s-a zvonit că ASAP Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna cu ea.

La sfârșitul săptămânii trecute, în presa de scandal, dar și pe rețelele de socializare, s-a viralizat speculația că relația Rihannei, care este însărcinată, este pe punctul de a se destrăma. 

În mod evident, Amina a fost supusă în această perioadă unei imense presiuni, așa că ea a decis să publice un punct de vedere prin care să dezmintă informația falsă.

„Întotdeauna am crezut că o minciună răspândită pe rețelele de socializare nu merită niciun răspuns sau clarificare, mai ales una care este atât de josnică. Inițial am presupus că această bârfă, fabricată cu rea intenție, nu va fi luată în serios. Însă, în ultimele 24 de ore, mi s-a reamintit că trăim într-o societate în care astfel de subiecte ajung să fie discutate cu mare rapiditate, chiar dacă au baze nefondate, nimic nefiind interzis”, a scris Amina Muaddi pe Twitter.


Amina a mai scris să Rihanna ar trebui să fie lăsată în pace în această perioadă frumoasă, ca să se poată bucura de perioada sarcinii. Rihanna este însărcinată în cel de-al treilea trimestru, iar în scurt timp va deveni mamă pentru prima oară. 

„Ar fi trebuit ca aceasta să fie una dintre cele mai frumoase perioade din viața cuiva. Prin urmare, trebuie să vorbesc, deoarece acest lucru nu este îndreptat numai către mine, ci este legat de oameni pentru care am un mare respect și afecțiune. Rih continuă să-și poarte senină sarcina, fiind cea mai bine îmbrăcată graviduță, iar eu mă întorc la afacerea mea”, a continuat Amina Muaddi. 

Amina Muaddi este un renumit designerul de pantofi și lucrează acum chiar pentru brandul Rihannei, Fenty. Ea s-a născut în România, apoi a trăit parte din copilărie în afara țării, doar pentru ca mai apoi să revină în țară pentru următorii 9 ani, apoi să se mute din nou.

Amina Muaddi este pe jumătate româncă, jumătate iordaniancă.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.