Cool Stuff

Cel care a lansat zvonul că ASAP Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna își cere scuze și recunoaște că a greșit

Rihanna și ASAP Rocky sunt ok!

După ce săptămâna trecută Rihanna și ASAP Rocky au ajuns în trending pe Google și Twitter din cauza unui neadevăr, cel care a lansat zvonul a recunoscut că a greșit și își cere scuze că a creat o dramă.

Inițial, influencer-ul de modă Louis Pisano (@LOUIS_via_ROMA) a susținut că cei doi s-au despărțit după ce Rihanna a aflat că ar fi fost înșelată cu una dintre angajatele ei, designerul Amina Muaddi, care s-a născut și a copilărit în România.

După ce a văzut ce a iscat, Pisano a revenit pe Twitter pentru a-și cere scuze.

„Aș vrea să-mi cer scuze tuturor celor implicați în ceea ce am cauzat prin acțiunile mele și pentru tweet-urile mele necugetate. Accept în totalitate consecințele pentru acțiunile mele și pentru ceea ce am declanșat. N-am nicio scuză pentru ceea ce am făcut, m-am încurcat prea tare în dramele de pe Twitter și, din păcate, am ajuns într-o mare harababură”, a scris Pisano printre altele.  

Cu toate acestea, în mesajul său nu apare nicăieri că informația pe care ar fi distribuit-o zilele trecute ar fi falsă. Amina Muaddi a scris și ea un mesaj pe această temă, ea susține că totul e o minciună. 

Aparent, Pisano s-ar fi văzut nevoit să-și ceară scuze public, deoarece echipa legală a Rihannei ar fi pornit demersurile de a-l da în judecată. 

În orice caz, Rihanna și ASAP Rocky sunt bine și la fel de îndrăgostiți. Ei au apărut în public după zvonul că s-ar fi despărțit și au fost foarte afectuoși unul cu celălalt. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.