Cool Stuff

Grimes, fosta iubită a lui Elon Musk, a pozat nud într-o campanie artistică

Grimes s-a implicat într-un proiect fashion și „face artă” în campania de promovare a acestuia.

Artista apare nud într-un editorial fashion semnat de designer-ul australian Dion Lee, pentru campania de primăvară 2022. „Fac artă pentru Dion Lee”, a notat ea alături de imaginile publicate pe contul ei de Instagram. 


Fotografiile au fost realizate de Bryan Huynh și conțin și animație CGI via Olf Studio. Grimes apare cu păr alb și lung, machiată cu roșu la ochi, în timp ce poartă mai multe outfit-uri semnate de designer. În mod special, i-a plăcut jacheta purtată la ședința foto, deoarece „s-a simțit ca un anime androgin.”

Imaginile au fost făcute la casa ei din Austin, Texas, unde locuiește pentru a fi aproape de fostul ei, miliardarul Elon Musk, alături de care are doi copii - fiul X Æ A-12 aka X, în vârstă de 1 an, și fiica Exa Dark Sideræl, în vârstă de 4 luni.

În fotografii putem să vedem doar câteva dintre tatuajele sale interesante; așa cum a declarat în ianuarie, în cadrul unui interviu Vogue, misiunea ei este de a avea „un corp extraterestru, îmbrăcat în cerneală albă.”


Pe numele ei real Claire Elise Boucher, cântăreața a mai spus celor de la Vogue că este o mare fană a lui Lee, deoarece arta lui „arată ca și cum este scoasă din „Dune” și are o energie SF medievală.” 

Mai mult, Grimes și-a făcut singură machiajul pentru pictorial și a recunoscut că stilul ei s-a schimbat în izolare: „Stilul meu a fost redus la tricouri XL, dar acum se recuperează. Încerc să mă detajez de influențele goth, astfel încât estetica mea să fie mai mult albă - mă întrept spre un futurism medieval.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.