Kiss Time Out

Jason Momoa va juca într-un film făcut după jocul video „Minecraft”

Momoa e pe drumul de a deveni unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.

Jason Momoa a adunat deja în CV-ul său roluri în producții de succes precum „Stargate”, „Conan the Barbarian”, „Game of Thrones”, „Aquaman”, „Dune” și urmează să apară și în franciza „The Fast and Furious”.

Însă, probabil unul dintre rolurile care-i vor aduce și mai mulți fani va fi cel din viitoarea franciză „Minecraft”, care-și propune să ecranizeze jocul video care în 2021 a avut peste 141 de milioane de utilizatori

Nu va fi vorba despre o animație, ci despre un film live-action în care Momoa va avea unul dintre rolurile principale. Jared Hess, regizorul filmului „Napoleon Dynamite”, se va ocupa de acest proiect. 

În trecut au mai existat tentative de a transforma Minecraft într-un film pentru marele ecran, dar acestea nu s-au materializat.

E interesant de văzut cum va arăta transpusă în realitate lumea din Minecraft, pentru că nu pare deloc o misiune ușoară. 

Minecraft a apărut în 2011 ca un joc video în care poți să construiești structuri și lumi folosind tot felul de cărămizi sub formă de pixeli. Jocul a devenit un fenomen, ce a generat în jurul său o adevărată industrie. Microsoft a încercat să-l cumpere de la compania suedeză Mojang pentru 2,5 miliarde de dolari în 2014, dar tranzacția nu a fost dusă la bun sfârșit. 

Iată despre ce e vorba în Minecraft și care e povestea jocului:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.