Cool Stuff

Jason Momoa și Kate Beckinsale au apărut în ipostaze intime la Premiile Oscar

După ce a confirmat că nu se mai împacă cu Lisa Bonet, a început să se zvonească despre Jason Momoa că ar avea o relație cu actrița Kate Beckinsale.

Nu doar plama lui Will Smith a încins spiritele la gala de decernare a Premiilor Oscar, dar gestul făcut de Jason Momoa, care i-a oferit sacoul actriței Kate Beckinsale. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze destul de intime la petrecerea dată de Vanity Fair după Oscaruri. 

Înainte de acest moment, ei au fost  văzuți vorbind, zâmbind și stând destul de aproape unul de celălalt, imediat după gala de la Dolby Theatre. Beckinsale este cu 6 ani mai în vârstă decât Momoa, care are 42 de ani, dar diferența dintre el și Lisa Bonet era chiar mai mare, de 12 ani.  

În luna ianuarie, Momoa și Lisa au anunțat că divorțează, după 5 ani de căsnicie. Cei doi au un fiu de 13 ani, Nakoa-Wolf, și o fetiță de 14 ani, Lola. 

Beckinsale a fost și ea căsătorită cu regizorul Len Wiseman timp de 5 ani, între 2004 și 2019, și are o fată de 23 de ani cu actorul Michael Sheen, cu care a fost într-o relație între 1995 și 2003.

Beckinsale a avut o scurtă idilă și cu Pete Davidson, actualul iubit al lui Kim Kardashian. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.