Cool Stuff

Jaden, fiul lui Will Smith, este criticat de fani după ce a spus că se bucură că a crescut printre adulți și nu printre copii de vârsta lui

Jaden Smith este „foarte fericit” pentru faptul că a avut o copilărie înconjurată de adulți.

Într-un interviu acordat celor de la Big Boy Radio, artistul a vorbit despre modul în care a crescut și despre familia lui, dar a evitat să dea vreo declarație cu privire la scandalul provocat de tatăl său, în cadrul premiilor Oscar, după ce l-a plesnit pe Chris Rock pe scenă.

„Sunt fericit pentru faptul că mi-am petrecut copilăria cu mai mulți adulți, decât cu puști de vârsta mea, deoarece am aflat mai multe de la ei decât puteam să aflu de la copii”, a spus Jaden. Mai mult, el a vorbit despre cum îi place să se distreze, dar a subliniat și faptul că în lume se întâmplă multe lucruri importante care merită atenția noastră.


„Putem vorbi despre starea politică și economică a lumii de acum? Putem să vorbim despre ce se întâmplă cu mediul? Putem să vorbim despre alte lucruri? Nu-ți face griji, îmi place să mă și distrez. Îmi place să cânt. Îmi place să cânt piese cu volumul la maximum și să sar în mulțime în Atlanta dar, știi, mereu caut lucrul următor. Nu sunt satisfăcut doar de o petrecere”, a continuat el.

În urma acestor declarații, fanii nu s-au abținut să-l judece. „Jaden Smith după ce a spus fiecărui copil din pauză că mai are doar 20 de ani de trăit, din cauza încălzirii globale”, a notat un utilizator, în timp ce alții au scris: „Jaden Smith în drum spre a-și înjura colegii de grădiniță, din cauza faptului că nu pot înțelege complexitățile din spatele curentului climatic actual” și „Jaden Smith crede că are doctorat în maturitate, dar și-a pierdut toată copilăria.”


În plan familial, chiar dacă Will Smith a fost pedepsit de Academie în urma gestului său violent și nu mai are voie să fie prezent la evenimentele organizației timp de 10 ani, fiul său și-a continuat viața. El a cântat în concertele de deschidere ale lui Justin Bieber, în timp ce sora lui, Willow, a cântat în cadrul Revolve Festival.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.