Cool Stuff

Surse din anturajul lui Will Smith susțin că familia acestuia a trăit un coșmar, în urma gestului său violent de la Oscar 2022

Will Smith încă suportă consecințele gestului său violent de la premiilor Oscar 2022.

„A fost un coșmar pentru toată lumea. Will știe că drumul spre izbăvire va fi unul lung și dureros, iar o parte din el a ajuns să accepte că nu va reuși niciodată să repare răul pe care l-a provocat”, au spus surse din anturajul actorului pentru Us Weekly.

Familia lui încă trebuie să comenteze incidentul, deși Jaden, imediat după încheierea ceremoniei, a notat un mesaj pe Twitter, în semn de respect pentru Oscarul câștigat de tatăl lui, dar și pentru a-și arăta solidaritatea subtilă pentru comportamentul acestuia: „Uite așa se face.”

O sursă a spus publicației că familia Smith nu vorbește despre cele întâmplate, deoarece nu vrea să atragă și mai mult atenția. „Știu că cea mai bună soluție este să tacă din gură. Singurul care poate să vindece este timpul.”

În urma palmei pe care i-a dat-o lui Chris Rock pe scena de la Oscar, după ce comediantul a făcut o glumă de look-ul Jadei (care suferă de alopecie), Will și-a dat demisia din cadrul Academiei, dar reprezentații acesteia au stabilit o întâlnire pe 18 aprilie pentru a discuta penalitățile pe care le merită.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.