Cool Stuff

Vin Diesel a dezvăluit logo-ul și numele pentru a 10-a parte a francizei „Fast and Furious”

Vin Diesel a dezvăluit pe contul său de Instagram cum va arăta logo-ul celei de-a 10-a părți a francizei „Fast and Furious”. A făcut acest lucru și pentru că tocmai ce au început filmările pentru această parte.

Franciza Fast & Furious a devenit una dintre cele mai de succes din istoria cinematografiei. Filmele cu Vin Diesel în rolul lui Dominic Toretto au făcut de fiecare dată o figură bună la box office. În România, de exemplu, „Fast and Furious 9” a fost filmul care a adus cele mai mari încasări pentru cinematografe în 2021

Cu toate acestea, „Fast and Furious 10” va marca începutul sfârșitului, deoarece va fi penultima parte a francizei.

În cea de-a 10-a parte vor reveni actorii Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron și Sung Kang.

De asemenea, se vor alătura distribuției și starurile Jason Momoa, în rolul personajului negativ, dar și Brie Larson într-un rol despre care nu știm încă prea multe.

Iată cum va arăta logo-ul pentru această parte: 


Diesel a mai confirmat și că filmările au început, dar și că numele acestei părți va fi „Fast X” și va avea premiera pe 19 mai, 2023.

Se speculează deja că, pentru că X-ul format din faruri pare că luminează sub apă, în film vor apărea mașini subacvatice.

Încă nu e cunoscută povestea din această parte, dar e de așteptat ca în curând să aflăm mai multe detalii despre rolurile lui Momoa și Larson, eventual să vedem și cum vor arăta în universul FF. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.