Kiss Music News

Prima poză cu A$AP Rocky, după ce a fost eliberat din închisoare. Rapper-ul este înconjurat de polițiști

A$AP Rocky a fost eliberat din închisoare.

Rapper-ul în vârstă de 33 de ani a fost fotografiat după ce a fost eliberat din custodia poliției din Los Angeles; el a fost arestat pe aeroportul din oraș, în urma implicării sale într-o serie de împușcături din 2021.


A$AP apare îmbrăcat în haine de vacanță, deoarece se întorcea din Barbados cu Rihanna (alături de care așteaptă un copil), când a fost oprit de autorități. Rocky, pe numele său real, Rakim Mayers, este acuzat de faptul că a fost împlicat într-un conflict armat. Cauțiunea sa a fost setată la sumă de 550.000 de dolari.

Cei de la LAPD susțin că pe data de 6 noiembrie 2021, în Hollywood, Rocky a tras cu arma într-un cunoscut, după ce au avut o ceartă. Artistul era însoțit de alți doi bărbați și toți trei au fugit după împușcături. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru rănile minore provocate de armă.

Rămâne de văzut cum va evolua cazul, dar în plan personal, rapper-ul așteptă un copil alături de Rihanna. Cei doi au dat vestea fanilor în ianuarie, iar cântăreața mai are puțin și naște. Surse din anturajul lor au declarat celor de la People că Riri abia așteaptă să devină mamă.


„Nu s-a axat niciodată pe a face un copil, dar relația cu Rocky i-a dat această idee. Iubește toate schimbările trupului ei din timpul sarcinii și întotdeauna a celebrat femeile însărcinate, în cadrul show-urilor sale Fenty.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.