Kiss Music News

A$AP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles, din cauza unor motive îngrijorătoare

A$AP Rocky a ajuns din nou în atenția autorităților.

A$AP Rocky, iubitul Rihannei, alături de care se pregătește să devină tată, a fost arestat miercuri pe aerportul LAX din Los Angeles. Zvonurile cu privire la faptul că ar fi înșelat-o pe artistă sunt nimic comparativ cu asta.

Rapper-ul în vârstă de 33 de ani, pe numele lui real Rakim Mayers, a fost reținut după ce a aterizat cu avionul privat, din Barbados, unde a fost plecat alături de cântăreață, în vizită la familia ei.

Potrivit celor de la NBC News, A$AP a fost arestat în conexiune cu „o serie de împușcături din noiembrie 2021.” El este investigat pentru un incident violent care a avut loc în oraș.

Victima împușcăturilor a supraviețuit și a declarat poliției că rapper-ul și alți doi bărbați l-au abordat pe stradă și „au început să tragă în el de trei, patru ori, iar unul dintre gloanțe i-a zgâriat mâna stângă.”

Arestul a fost făcut de cei de la LAPD, cu ajutorul poliției de la aeroport. Încă nu se știu mai multe detalii despre incident, dar cert este că Rihanna trebuie să nască în curând, iar în mod cert o astfel de veste nu este liniștitoare pentru ea.

Nu este pentru prima oară când Rocky a fost implicat în scandaluri stradale. În 2019, a fost arestat în Suedia pentru că a bătut un om pe stradă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.