Cool Stuff

Kim Kardashian a făcut senzație în cadrul Met Gala - a slăbit 7 kilograme pentru a putea purta rochia lui Marilyn Monroe, cea mai scumpă rochie din lume

Kim Kardashian a făcut spectacol la Met Gala 2022.

Tematica evenimentului a fost „In America: An Anthology of Fashion”, iar bruneta și-a demonstrat încă o dată afinitatea pentru lux și opulență.

Ea a purtat „cea mai scumpă rochie din lume”, vândută în cadrul unei licitații - rochia pe care Marilyn Monroe a îmbrăcat-o în 1962, atunci când a cântat celebra melodie „Happy Birthday, Mr. President.”

Obiectul vestimentar este expus în cadrul muzeului Ripley’s Believe It or Not din Orlando, Florida, de când a fost cumpărat în 2016, cu suma de 4.81 milioane de dolari. 


Kim a venit însoțită la gală de iubitul ei Pete Davidson, iar fanii au bănuit că bruneta pregătește o apariție memorabilă, atunci când au aflat că a vizitat muzeul pe 23 aprilie. Așa a și fost. 


Kardashian s-a vopsit blondă, a slăbit 7 kilograme, și a reușit să poarte rochia lui Marilyn într-un mod glorios, mai puțin faptul că a fost incapabilă să urce scările de la eveniment din cauza ei.


Bruneta și-a creat o tradiție din aparițiile sale la gală - în 2019 a purtat o rochie semnată Mugler, atât de strâmtă, încât a fost nevoită să ia lecții despre cum „să respire într-un corset”, iar anul trecut a apărut într-o salopetă Balenciaga care i-a acoperit întreg corpul. 

Ideea pentru ediția din acest an i-a venit în septembrie 2021. „M-am gândit ce aș putea face pentru tematica americană, dacă nu ar fi să port Balenciaga? Care este cel mai american lucru la care te poți gândi? E Marilyn Monroe. Pentru mine, cel mai american moment este când a cântat „La mulți ani” lui JFK, look-ul pe care l-a avut atunci”, a spus Kim.

Design-ul rochiei aparține costumierului Jean-Louis și, așa cum era de așteptat, Marilyn a fost o apariție controversată la aniversarea lui John F. Kennedy de 45 de ani, în 1962. „În ziua de azi toată lumea poartă rochii transparente, dar nu era cazul la acea vreme. Cred că asta a fost adevărata rochie nud, de asta a fost atât de șocantă”, a explicat bruneta. 


Materialul rochiei a fost făcut pentru a se potrivi perfect cu pielea artistei și a căpătat descrierea de „rochia pe care doar Marilyn Monroe poate să o poarte.” Ei bine, Kim a demonstrat contrariul.

Kardashian este prima persoană care a purtat această rochie, după Monroe, iar întreg procesul a fost unul foarte atent monitorizat. Prima oară, în cadrul muzeului, vedeta a probat o replică și i-a venit mănușă. Nu același lucru s-a întâmplat și când rochia a fost transportată la casa ei din Calabasas.

„Rochia a fost transportată de bodyguarzi și am avut nevoie de mănuși să o probez. Întotdeauna mi-am imaginat că Marilyn era voluptoasă. Mi-am imaginat că pot fi mai mică în locuri unde ea ar fi fost mai mare și invers. Așa că atunci când nu mi-a venit, am vrut să plâng, deoarece nu poate fi modificată sub nicio formă. Era asta sau nimic”, a povestit Kim.


Vedeta a început un întreg proces de slăbire, pentru a-și duce planul la bun sfârșit: „Am purtat un costum special de slăbit, de două ori pe zi, am alergat pe bandă și am tăiat tot ce înseamnă zahăr și carbohidrați, așa că am mâncat cele mai ok legume și proteine. Nu m-am înfometat, dar am fost extrem de strictă.” O lună mai târziu, rochia i-a venit mănușă: „Am vrut să plâng de fericire.”

Un alt lucru interesant este că Kim a purtat rochia originală doar câteva minute - ea a venit la event îmbrăcat diferit, s-a schimbat într-o cabină specială de la gală, a făcut poze, s-a chinuit să urce scările, iar apoi s-a schimbat într-o replică.

„Am foarte mare respect pentru rochie și ce înseamnă ea pentru istoria Americii. Nu mi-aș dori niciodată să stau în ea, să mânânc în timp ce o port sau să-mi asum orice risc de a o strica în vreun mod; plus de asta, nu am purtat nici machiajul de corp pe care-l folosesc de obicei.” 

Planul i-a ieșit cu brio, iar acum toată lumea vorbește despre ea. Ce zici, a meritat sau nu?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.