Cool Stuff

Kim Kardashian și Pete Davidson și-au făcut debutul pe covorul roșu - cuplul a atras toate privirile celor prezenți

Kim Kardashian și Pete Davidson formează un cuplu de luni bune, iar acum și-au făcut debutul pe covorul roșu.

Cei doi au participat la cina corespondenților de la Casa Albă, eveniment care a avut loc pe 30 aprilie, în cadrul Washington Hilton Hotel.

Bruneta și comediantul s-au îndrăgostit unul de altul în octombrie anul trecut, când ea a fost gazda emisiunii „Saturday Night Live”, iar în martie au postat primele fotografii împreună pe Instagram. Chiar dacă Kanye West, fostul soț al lui Kim, i-a hărțuit multă vreme în online, relația lor a rezistat, iar acum nu se mai feresc să-și arate afecțiunea în public. Un alt element care a atras atenția în ceea ce-i privește are legătură cu stilul lor diferit. 

În cadrul event-ului organizat de Casa Alba, Kardashian a purtat o rochie argintie și strălucitoare elegantă, semnată Balenciaga, care-i punea în valoare formele, în timp ce Pete a optat pentru un sacou negru Prada, ochelari de soare și Vans în picioare. 


Combinația asta de stiluri îi încântă pe fani, mai ales că Davidson pare să fie fidel personalității sale și nu renunță la teniși, nici în cele mai oficiale decoruri. Ce-i drept, nu putem spune că nu arată bine, nu?

În curând, cuplul își va face debutul și în cadrul Met Gala, așa că legătura dintre ei pare să fie din ce în ce mai serioasă. „Nu aș fi cu cineva dacă nu aș plănui să petrec mult timp cu acea persoană. Evident, iau lucrurile treptat, dar sunt foarte fericită și mulțumită și este un sentiment minunat să simt liniște”, a mărturisit ea în cadrul unui interviu din aprilie, acordat celor de la Good Morning America.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.