Cool Stuff

Chris Rock a făcut prima glumă despre Will Smith și incidentul de la Oscar-uri

Prima glumă a lui Chris Rock despre Will Smith a venit într-un context nefericit, la momentul potrivit.

Totul s-a întâmplat în timpul unui show pe care Dave Chappelle l-a ținut în Los Angeles, în cadrul festivalului „Netflix Is a Joke.”

La finalul momentului artistic, un bărbat din public (înarmat și care avea un cuțit) a urcat pe scenă pentru a-l ataca pe artist. Gărzile de corp au sărit imediat în ajutorul lui, dar și alți comedianți prezenți, cum ar fi Chris Rock și Jamie Foxx. 


Dave nu a fost rănit, iar imediat după ce bărbatul a fost imobilizat, a făcut o glumă despre o controversă în care a fost implicat anul trecut, când a făcut o serie de miștouri despre comunitatea trans: „A fost un bărbat trans” (n.r. bărbatul care l-a atacat).


Show-ul a fost gândit ca o experiență „fără telefoane”, dar nu a durat mult până ca video-ul cu incidentul de pe scenă să apară pe internet. La un moment dat, imediat după asalt, Rock îi ia microfonul lui Dave din mână și-l întreabă: „Ăla a fost Will Smith?” Ambii au început să râdă, dar și cei din sală alături de ei.

Evident, Chris a făcut o aluzie la premiile Oscar 2022, când a primit o palmă de la actor, pentru că a făcut o glumă despre look-ul soției sale, Jada.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.