Kiss Music News

Ia-o de mână pe Lady Gaga și ascultă noua ei piesă sensibilă de pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”. E hit sau nu?

Am ascultat teaser-ul, iar acum a venit vremea să simțim emoția la maximum.

Lady Gaga a lansat întreaga piesă de pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”, balada emoționantă intitulată „Hold My Hand.” 

Producția cinematografică este o continuare a clasicului din 1986, iar melodia artistei completează povestea, dar se și detașează de ea, în sensul în care poate fi ascultată separat, în momentele tale intime.


„Când am scris melodia asta pentru „Top Gun: Maverick”, nici nu am realizat ramnificațiile sale asupra inimii filmului, asupra psihicului meu sau asupra lumii în care trăim. Am lucrat la ea ani de zile, am perfectat-o și am încercat să o fac a noastră.

Am vrut să fac muzică într-o piesă care să conțină atât nevoia noastră profundă de a fi ințeleși, cât și cea în care încercăm să ne înțelegem unii pe alții - nevoia de a ne simți aproape când suntem la distanță, cât și abilitatea de a celebra eroii din această viață. Piesa asta este o scrisoare de dragoste adresată lumii în timpul unei perioade foarte grele. Mi-am dorit de foarte multă vreme să o ascultați”, a notat Gaga pe contul ei de Instagram.



Pe noi melodia ne-a cucerit și ne-am îndrăgostit de ea, iar dacă filmul este la fel de bun ca acest cântec, atunci putem vorbi despre o reușită pe toate planurile, nu?

„Top Gun: Maverick” îl urmărește pe Pete Mitchell (Tom Cruise), unul dintre cei mai buni aviatori din armată, în timp ce antrenează un grup de elită de absolvenți, în cadrul unei misiuni pe care niciun alt pilot nu a dus-o la îndeplinire până acum. 



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.