Kiss Time Out

Meg Ryan revine în atenția noastră și se întoarce la comediile romantice, după o pauză de 20 de ani

Era o vreme când comediile romantice nu aveau farmec fără Meg Ryan. Ei bine, acea vreme s-a întors.

„You've Got Mail”, „Kate & Leopold” sau „When Harry Met Sally” sunt doar câteva dintre filmele în care actrița ne-a intrat la inimă, iar 20 de ani mai târziu, ea s-a hotărât să revină la genul care a consacrat-o, într-o nouă producție, „What Happens Later.”

Ryan va regiza, dar va și juca în acest film, alături de David Duchovny. „Ce se întâmplă dacă într-o seară târzie, când ninge afară, dai nas în nas cu cineva din trecutul tău? Cineva care ți-a păstrat secretele, deoarece, în urmă cu mult timp, ți-a păstrat inima?” - se arată notat în logline-ul oficial al producției.

Decorul este unul specific comediilor romantice, iar povestea îi are în centru pe foștii iubiți Willa (Ryan) și Bill (Duchovny), reuniți la întâmplare, după ce s-au despărțit cu ani buni în urmă, într-un aeroport închis din cauza unei furtuni de zăpadă.


„Willa este încă spiritul încăpățânat și independent care a fost cândva, liber de orice responsabilitate, în timp ce Bill, recent despărțit, își reevaluează viața și relațiile cu soția și fiica lui înstrăinate. Fiecare își dorește să ajungă acasă, dar în decursul unei nopți, ei se simt atrași unul de altul, dar și de dorința de a-și revizita trecutul, pentru a vedea ce ar fi putut să fie, dar și ce ar putea să fie acum. Însă, ce e de făcut când versiunile lor asupra celor trăite împreună nu sunt aceleași?” - se arată notat în sinopsis.

Meg Ryan a făcut public afișul filmului pe contul ei de Instagram, iar noi abia așteptăm să vedem primul trailer.

Producția este bazată pe o piesă de teatru scrisă de Steven Dietz, „Shooting Star”, care a co-scris scenariul alături de actriță și Kirk Lynn. Filmările vor începe în Bentonville, Arkansas, în decursul acestui an, iar noi vom putea să vedem acțiunea undeva în 2023.

Este prima comedie romantică în care o vom vedea pe Meg, în rol principal, de la apariția ei în „Kate and Leopold”, în 2001. A apărut în puține filme de atunci, iar în 2019, într-un interviu acordat celor de la The New York Times, și-a comentat decizia: „Eram în burn out. Simțeam că nu mai știu multe despre mine sau despre lume, astfel încât să mai pot fi actriță. M-am simțit izolată.”


Ryan și-a făcut debutul regizoral în 2015, odată cu filmul „Ithaca”, unde a jucat și Jack, fiul ei cu Dennis Quaid; tânărul a reușit să aibă propria lui carieră de succes în industrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.